fbpx

Meet ons nieuwe Floortje… Annemiek!

Meet ons nieuwe Floortje… Annemiek!
14 februari 2020 TekstUeel - communicatie

Wie is Annemiek?

Ik ben creatief en kan snel schakelen. Dat maakt dat ik makkelijk overzicht heb over alle verschillende opdrachten die binnen TekstUeel – communicatie lopen. Ik zie mijzelf als een stille kracht..

 

Hoe vind je het tot nu toe bij TekstUeel – communicatie?

Geen dag is hetzelfde en dat vind ik heel leuk! We hebben echt veel verschillende opdrachtgevers en de producten die we maken zijn ook heel divers. Met mijn nieuwe collega’s heb ik al vanaf dag één goed contact: fijn, zo’n gezellige sfeer!

 

Wat doe je de hele dag en waar ben jij goed in?

Ontwerpen van magazines, flyers en advertenties, foto’s maken en bewerken, video’s editen, maar ook filmen. Ik ben de hele dag bezig met dingen visueel maken. Mijn sterke punt is mijn creatieve kijk op dingen en ik ben down to earth, waardoor ik vaak op een eenvoudige manier iets mooi kan maken. Dat past helemaal bij TekstUeel – communicatie.

 

Design Style Switcher