fbpx

Opdrachtgevers

Voor wie?

 • Ondernemers- en vakverenigingen

  Ondernemers- & Vakverenigingen

  Voor diverse stichtingen en ondernemers- en vakverenigingen verzorgen we bestuurssecretariaten en de in- en externe communicatie. In enkele gemeenten doen we dat ook voor duurzaamheidsprojecten- en platforms.

 • Wonen en projectontwikkeling

  Wonen & Projectontwikkeling

  Wij helpen diverse projectontwikkelaars in het Groene Hart met hun gebieds- en projectpromotie. Dat doen we in langlopende samenwerkingsverbanden. Van enkele woningcorporaties zijn wij strategische partner voor de in- en externe communicatie.

 • Midden- en kleinbedrijf

  Midden- & Kleinbedrijf

  Wij werken voor verschillende bedrijven en zijn actief zowel in de B2B als de B2C-branche. Met de meeste opdrachtgevers hebben we een langlopende relatie en we ondersteunen hen op allerlei gebieden van de communicatie: digitaal en hardcopy.

 • Gemeenten en samenwerkingsverbanden

  Gemeenten & Samenwerkingsverbanden

  Wij voeren voor verschillende gemeenten communicatieprojecten uit voor meerdere onderwerpen. Voor samenwerkingsverbanden in gemeenten verzorgen wij ook de Citymarketing. We organiseren, als Citymarketeer, de evenementen en uiteenlopende vormen van promotie. Zo zetten we een plaats of gebied samen op de kaart.

Design Style Switcher