fbpx

Digitaal & Hardcopy

Digitaal & Hardcopy, Waddinxveen, Communicatie, Design, Vormgeving, teksten, schrijven, het grootste communicatiebureau van waddinxveen, gouda, boskoop, reeuwijk, interviews, teksten, print, magazines, fotografie

Digitaal & Hardcopy

Wij maken uiteenlopende communicatiemiddelen. Zowel digitaal als hardcopy en vaak in een serie, omdat de kracht in de herhaling zit. Digitale nieuwsbrieven, mailings, advertenties, flyers, websites, social media campagnes, jaarverslagen, relatiemagazines, commerciële brochures, bedrijfsfilmpjes, VLOG’s, enzovoort. Creatief en verrassend én oplossingsgericht en pragmatisch.

 • Content management

  Content management betekent het beheren van informatie in algemene zin, maar doorgaans gaat het om het beheren van de inhoud van een website. Wij geloven erin dat een website alleen veel bezocht wordt als er regelmatig nieuwe content op staat. Op de websites die wij beheren, plaatsen we daarom wekelijks nieuwe informatie: nieuwe teksten, nieuwe filmpjes, nieuwe afbeeldingen, we passen de lay-out aan, etc. Wekelijks analyseren we de statistieken om te ontdekken welke content het beste in de smaak valt bij de bezoekers. Dat leert ons welke berichten we bij een volgende update-ronde toevoegen.

 • Communicatie- & Marketingplannen, Waddinxveen, Communicatie, Design, Vormgeving, teksten, schrijven, het grootste communicatiebureau van waddinxveen, gouda, boskoop, reeuwijk, interviews, teksten, print, magazines, fotografie, films, bedrijfvideo

  Promotiefilmpjes en vlogs

  Het zusje van de blog is de vlog, een afkorting van video weblog. Filmpjes zijn namelijk heel aantrekkelijk en veel bedrijven en organisaties vragen ernaar. Uiteraard spelen wij graag op deze trend in. Met bewegende beelden, geluid en korte teksten brengen filmpjes op een heel makkelijke manier een boodschap over. Onze vlogs zijn meestal niet langer dan zo’n anderhalve minuut, met een krachtig begin om de aandacht te trekken én vast te houden. De boodschap is kernachtig en in samenspel met vlotte beelden en muziek geeft het een goede indruk over de sfeer, zoals het bedrijf zich graag profileert.

 • Brochures & Magazines

  Voor verschillende opdrachtgevers maken we brochures, verenigings- en relatiemagazines. We bepalen de onderwerpen in een redactieplan, maken de teksten, zorgen voor fraaie vormgeving, bijpassende fotografie en het drukwerk. Het afgelopen jaar hebben we ook enkele jubileummagazines voor bedrijven en verenigingen gemaakt. Daarbij maakten vele relaties van de jubilaris de uitgave van het magazine mogelijk door het plaatsen van een advertentie of felicitatie. Heb je interesse in een eigen brochure of een gesponsord jubileummagazine? Wij hebben een hele stapel recente voorbeelden! Kom gerust een kijken!

 • Social media campagnes en trainingen

  Heel veel mensen ‘zitten’ op social media, zoals Facebook, LinkedIn of Instagram. Maar wil je het inzetten voor zakelijke doeleinden, dan is het wel van belang dat je er op een professionele manier mee omgaat. Voor ondernemers en organisaties kunnen social media nuttig zijn. Maar vaak steken ze er veel tijd in zonder dat het resultaat oplevert. Wij helpen je er graag mee door regelmatig professionele content te plaatsen. Dit doen we op basis van bijvoorbeeld de analyses van bezoekers, statistieken, advertenties via Facebook of Google Adwords. Slim voor een doelgericht resultaat! Voor organisaties die de sociale media zelf – of samen met ons – willen beheren, bieden we tevens praktische trainingen aan.

 • Advertenties & advertentiecampagnes

  Adverteren in kranten valt onder traditionele marketing. Het is duidelijk dat online marketing nog altijd volop in ontwikkeling is. Maar dat wil niet zeggen dat traditionele marketing nutteloos is geworden. Sommige vraagstukken of doelgroepen vragen om een gerichte aanpak. Soms is dat via traditionele advertenties, soms via online advertenties en vaak via een cross mediale aanpak. Het uitvoeren van deze strategie kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Van teksten, vormgeving en fotografie tot het plaatsen in een bepaalde planning. Voor online advertentiecampagnes zetten we bijvoorbeeld diverse social media in of Google Adwords, wat werkt volgens het cost-per-clicksysteem (CPC). Dit houdt in dat de adverteerder pas hoeft te betalen voor zijn advertentie als er op zijn advertentie wordt geklikt.

 • Waddinxveen, Tekstueel Communicatie, grootste communicatiebureau van Waddinxveen, magazine, drukwerk, ontwerp, teksten, schrijven, vormgeving, reclame

  Folders & Folderlijnen

  Voor bedrijven en organisaties ontwikkelen we regelmatig folders. Vaak prijzen ze een product of dienst aan, maar de meeste folders van ons zijn informatief en kun je terugvinden in de informatierekken van bijvoorbeeld gemeentehuizen, woningcorporaties en andere centrale plekken. De kunst is om lezers volledig en juist te informeren en ervoor te zorgen dat iedereen de boodschap goed begrijpt. Dat doen we met uitgekiende teksten, maar ook door onze vormgeving zorgen we ervoor dat lastige procedures d.m.v. eenvoudige afbeeldingen weergegeven worden. Interesse? Kom dan inspiratie opdoen bij de verschillende folderlijnen, die wij het afgelopen jaar hebben geproduceerd.

 • Flyers

  Een flyer en folder lijken op het eerste oog op elkaar. Net als folders hebben flyers ook een informatief of commercieel doel en zijn ze opvallend vormgegeven, voorzien van korte, wervende teksten. Toch is er een duidelijk verschil en dat blijkt ook uit de naam. Een folder is gevouwen – denk maar aan het Engelse werkwoord ‘to fold’, wat ‘vouwen’ betekent – omgevouwen en geschikt om huis-aan-huis te verspreiden, terwijl een flyer door zijn handzame formaat vaak beter geschikt is om tijdens evenementen uit de delen. Dat uitdelen wordt dan ook niet voor niets ‘flyeren’ genoemd.

 • Websites

  Bijna elk bedrijf of organisatie heeft een eigen website. Vrij regelmatig zien wij dat organisaties flink verouderde sites hebben. Die vaak gemaakt zijn met unieke Content Management Systemen (CMS’en), waardoor ze moeilijk te beheren zijn. Het ontwerp van een website dient onder andere als virtueel uithangbord. Zeker wanneer je als bedrijf vernieuwing en innovatie hoog in het vaandel hebt staan, is het belangrijk dat de techniek en de vormgeving van de website met zijn tijd mee gaat. Onze websites bouwen we met de WordPress, het meest gebruikte CMS, die altijd met de nieuwste techniek meegroeit. Wij verzorgen zowel kleine websites als grote portals van a tot z: van de selectie of bouw van templates, de grafische ontwikkeling, de ontwikkeling van content tot het verzorgen van de domeinnamen, hosting, etc.

 • (Digitale) nieuwsbrieven

  Nieuwsbrieven maken we regelmatig en met veel plezier. Bijvoorbeeld voor medewerkers binnen een organisatie, voor de relaties van bedrijven of voor leden van verenigingen. Soms maken we fysieke nieuwsbrieven en steeds vaker online uitgaven. Dat laatste kent als groot voordeel dat het versturen een stuk efficiënter is en daarom goedkoper. Wij kiezen in deze digitale nieuwsbrieven en mailings vaak voor korte berichtjes in overzichtelijke kaders. Vaak bestaat de inhoud uit een kort interview of filmpje. Lezers die meer willen weten over een onderwerp, kunnen vanuit de mailing met één muisklik verder lezen op de (bedrijfs)website of een andere informatiebron. Bijkomend voordeel van een digitale nieuwsbrief is dat je kunt zien hoe de traffic zich beweegt. Je kunt dus ook zien welke artikelen het best in de smaak vallen en bij wie!

Design Style Switcher