fbpx

Evenementen & Bijeenkomsten

Evenementen & Bijeenkomsten, Waddinxveen, Communicatie, Design, Vormgeving, teksten, schrijven, het grootste communicatiebureau van waddinxveen, gouda, boskoop, reeuwijk, interviews, teksten

Evenementen & Bijeenkomsten

Wij organiseren evenementen, ledenbijeenkomsten en festivals in alle soorten en maten. Voor 30 mensen of voor 1500 en bedoeld om mensen kennis te laten maken met een nieuw product, kennis te delen of om te netwerken. Het verbinden van mensen staat altijd centraal. We maken de plannen en draaiboeken, regelen de vergunning, zorgen voor uitnodigingen en de noodzakelijke PR en begeleiden zodat alles prima verloopt.

 • tekstueel communicatie, evenementen, Waddinxveen, woonfestival, Bouw & Baggerrun, 2018, festival, organisatie, evenementen

  Sportevents

  Een event is een belangrijk moment. Of het nu gaat om een jaarlijks inhoudelijk congres, een openingsfeest of een sportevenement. Het zijn kostbare communicatieacties, die in één keer goed moeten verlopen. Voor enkele opdrachtgevers organiseren we jaarlijkse, spraakmakende, sportieve events, zoals de Bouw- en Baggerrun ter promotie van een grote nieuwbouwwijk in Waddinxveen. Dit evenement telt zo’n tweeduizend bezoekers en honderden recreatieve atleten, die aan de ‘mud run’ meedoen. We plannen het evenement, regelen vergunningen, verzekeringen en aanmeldingen, vinden sponsors, verzorgen het parcours met hindernissen, begeleiden het evenement, enzovoort. Ook in 2019!

 • Streekevenementen

  We ondersteunen verschillende gemeenten met Citymarketing. Daarin promoten we gemeenten om nieuwe bewoners, ondernemers of recreatieve bezoekers aan te trekken. Dat doen we met verschillende promotiemiddelen. Evenementen blijken een krachtig middel te zijn in het kader van stads- of streekpromotie. En we hebben daar al een aantal van mogen organiseren. We denken bijvoorbeeld terug aan onze bijdragen bij de passage van de Tour de France in 2015, die verschillende gemeenten in het Groene Hart aangrepen om zich goed te promoten.

 • Vergaderingen & events

  We verzorgen voor verschillende verenigingen en stichtingen op bestuurlijk vlak de interne communicatie. Een aantal daarvan hebben vele honderden leden, waarbij ledenvergaderingen en andere grote happenings om de hoek komen kijken. Zo helpen wij de Sales Management Association jaarlijks met de promotie van het Sales Event in Hotel Huis ter Duin. Een event waar een kleine duizend man aanwezig is. Ook andere ondernemersverenigingen helpen we met de organisatie van bijvoorbeeld (jaar)vergaderingen: vanaf de eerste aankondiging tot en met de evaluatie. Kunnen wij je ook helpen met een vlekkeloos event?

 • communicatie

  Masterclasses

  Veel ondernemers- en vakverenigingen investeren in kennisoverdracht. Bijvoorbeeld door het organiseren van masterclasses, presentaties of met lezingen die door een ervaringsdeskundige worden gegeven. Maar ook bedrijven organiseren regelmatig dergelijke kennisbijeenkomsten. Bijvoorbeeld om zich te presenteren als kennisorganisatie. Wij organiseren dergelijke masterclasses van a tot z. We selecteren sprekers uit ons netwerk, nodigen de leden uit, zetten de nodige promotie in, zorgen voor een vlekkeloos verloop en alles wat verder van belang is. Kunnen wij ook een masterclass voor ú organiseren? Wij gaan er graag mee aan de slag.

Design Style Switcher