fbpx

MilestOne magazines

MilestOne magazines

Viert uw bedrijf binnenkort een jubileum? Wij hebben dé manier om dit extra feestelijk te maken: een MilestOne magazine. En het kost u nauwelijks iets en in veel gevallen helemaal niks!

 

Een MilestOne magazine is een echt luxe bewaarexemplaar, waarin u bijvoorbeeld terugblikt op het ontstaan en de ontwikkeling van het bedrijf of de producten en diensten in de etalage zet. Een hardcopy versie is ideaal om mee te geven aan alle relaties en medewerkers. En in de online wereld kan een digitale versie natuurlijk niet ontbreken. Deze versie kan op de website worden gepubliceerd, op uw socials een plekje krijgen of worden meegestuurd in digitale mailings.

 

 

Waarom?

 

 

Uniek moment vieren

Bedrijfsmagazine zonder kosten

Samen met relaties

Feestelijke lancering

 

 

Hoe?

 

 

Alle relaties krijgen de gelegenheid in het magazine om uw bedrijf te feliciteren met het jubileum. Dat kan met een (betaalde) felicitatieboodschap, maar ook met advertenties en advertorials. Met de opbrengst wordt het magazine gerealiseerd. Zo wordt zo’n magazine een echte coproductie met klanten, toeleveranciers en andere relaties. Natuurlijk met de jubilaris in de hoofdrol!

Eerst benaderen we alle relaties met een uniek aanbod om uw bedrijf te feliciteren met het jubileum. Wie wij benaderen, stemmen wij natuurlijk af. Vervolgens maken wij samen met u de inhoud van het MilestOne magazine. Dat begint met een gezamenlijke redactievergadering. Op basis daarvan zorgen wij voor pakkende teksten, fraaie fotografie, moderne vormgeving en duurzaam drukwerk.

Meerwaarde voor relaties

 

 

Onze manier van benaderen is positief en we benadrukken de voordelen voor de relaties. Meedoen betekent dat de advertentie door meer dan 1000 vakgenoten gezien wordt. Als extra service organiseren wij een feestelijk lanceringsmoment bij u op kantoor, waarvoor alle deelnemers aan het magazine worden uitgenodigd. Een deel van het advertentiebudget wordt daarvoor benut.

Kennismaken?

 

 

Uw bedrijfsnaam op de cover

van zo’n mooi magazine:

laten we de

mogelijkheden bespreken!

Een afspraak maken

kan met Jaimy ten Cate

via

jaimy@tekstueel-communicatie.nl.

Bellen kan

natuurlijk ook:

0182 63 61 13.

 

 

Design Style Switcher