fbpx

Strategie & Workshops

Strategie en Workshops, Waddinxveen, Communicatie, Design, Vormgeving, teksten, schrijven, het grootste communicatiebureau van waddinxveen, gouda, boskoop, reeuwijk, interviews, teksten

Strategie & Workshops

Een communicatiestrategie beschrijft onder andere op wie je je richt, wat de belangrijkste boodschap is en hoe je jouw berichten overbrengt. Dit moet wel goed passen bij het karakter van jouw bedrijf. Om dat karakter te bepalen, bieden we identiteits- en positioneringsworkshops. Ze zijn interactief, vormen de basis voor de communicatie en marketing en zijn ook hartstikke leuk! Naast de vaste workshops, maken wij ook workshops op maat. Dit doen wij aan de hand van een gevraagde opdracht of dienst. Deze workshops zijn soms klein, soms groot, maar altijd bijpassend aan de vraag van onze opdrachtgever. Op basis van deze workshops kunnen wij in de huid van onze opdrachtgever kruipen, met hem/haar meedenken én een echte communicatieregisseur zijn als gelijkwaardige partner.

  • Communicatieworkshop

    Als je doeltreffend wilt communiceren richting (potentiële) klanten, is het goed om duidelijk te maken waarin jouw producten en/of diensten zich onderscheiden van anderen. Dat geldt voor zowel B2B als voor B2C. Als organisatie is het essentieel om te weten hoe je je positioneert in de markt. Ten tweede vormt het in kaart brengen van jouw (potentiële) doelgroep de basis voor de wijze waarop je jouw communicatie naar buiten brengt. Bij het definiëren van jouw doelgroep denk je aan leeftijd, geografische kenmerken, geslacht, opleidingsniveau en interesses/hobby’s. Aan de hand van deze gegevens kun je bepalen via welke media jouw klanten het beste bereikt kunnen worden. In onze communicatieworkshops bepalen we het doel van jouw organisatie, jouw doelgroepen, de boodschap en via welke kanalen je jouw doelgroepen het beste kunt bereiken. Onze workshops doen we in kleine groepen, ze zijn interactief en leuk! Zoals je van ons kunt verwachten, werken we naar een bruikbaar resultaat.

  • Huisstijl workshop

    De huisstijl van een organisatie bestaat niet alleen uit een leuk logo of afspraken over kleurgebruik. Een huisstijl gaat verder: het verbeeldt op een symbolische wijze waar het bedrijf voor staat. Met onze huisstijl workshop maken we in één sessie álle basiskeuzes om de identiteit van jouw organisatie op een duidelijke en aansprekende manier uit te dragen. Op basis van jouw kernwaarden bepalen we de kleuren, typografie, basisvormen, fotografie en passende afbeeldingen. Onze huisstijl workshops doen we in kleine groepen, ze zijn interactief en leuk! Bij de huisstijl workshop heb je een direct resultaat, namelijk een (of meerdere) moodboard(s) die de basis van je huisstijl weergeeft.

  • Identiteitsworkshop

    Identiteit is een lastig begrip, maar heel belangrijk voor organisaties. Wat zijn de kernwaarden van jouw organisatie, hoe wil je dat je overkomt bij je klanten en hoe ervaren klanten jouw organisatie eigenlijk zelf? En hoe wil je ervaren worden? In onze identiteitsworkshop bepalen wij jouw DNA en of er een verschil is tussen wat je wilt zijn en hoe jouw doelgroep dat ziet. We bepalen hoe je de communicatie kunt inzetten om jouw imago bij klanten te veranderen. We stellen kernwaardes vast, USP’s en de belofte die je organisatie maakt. Deze workshop doen we in groepen van 10 tot 30 man, ze zijn interactief, leerzaam en leuk! Zoals je van ons kunt verwachten, werken we naar een bruikbaar resultaat.

Design Style Switcher