DANIËLLE 

TekstUeel is voor mij…

Een nieuwe uitdaging waar ik veel ervaring kan opdoen! TekstUeel biedt mij de mogelijkheid om te leren van mijn collega’s en verschillende aspecten van het vakgebied te verkennen.

Je kunt mij bellen voor…

Van alles! Ik vind het altijd gezellig om even bij te praten en sta altijd voor je klaar als je iemand nodig hebt die naar je luistert.

Mijn superpower…

Een creatief denkvermogen waarmee ik problemen vanuit een andere hoek kan bekijken. Ik stel mezelf open om breed te denken en niet gelijk ‘ja’ te zeggen op het eerste antwoord.

Ik krijg de kriebels van…

Coderen! Als ik dat ga doen, ondanks de basiskennis die ik heb, word ik daar niet snel blij van. Zeker niet als er weer een foutmelding verschijnt die ik niet kan vinden! Daarnaast wil ik altijd alles zo snel mogelijk regelen en afronden, maar soms gaat het iets te snel waardoor ik de draad een beetje kwijtraak.

Je kan mij wakker maken voor…

Katten! Ik knuffel en aai ze de hele dag, het maakt niet uit wat voor soort, zolang ze ook van mij houden hou ik van hen.

En in mijn vrije tijd…

Naast sporten, besteed ik veel tijd aan tekenen en schilderen om mijn creativiteit op een andere manier te uiten, maar tegen een potje gamen achter de laptop zeg ik ook zeker geen nee.

Koffie drinken?

Kom gerust eens langs en dan kijken we meteen
wat we voor jou kunnen doen!