Strategie & advies

Hoe zet ik mijn bedrijf goed in de markt? Wat is mijn corporate identity en welke huisstijl en schrijfstijl horen daarbij? En hoe zet ik online marketing doeltreffend in? Stuk voor stuk goede strategische vragen, waarmee we je graag helpen. Dat doen we met kennis van zaken en bij voorkeur starten we met een kort en bondig strategisch plan, no-nonsense en praktisch toepasbaar.

Een strategie die past

Een strategie moet passen bij jou en je bedrijf. In een interactieve workshop over huisstijl, identiteit, positionering of communicatie komen we tot die strategie die bij jou past. Zo’n workshop houden wij met kleine groepen collega’s en stakeholders. Ze zijn leuk om mee te maken en leveren een berg aan informatie op. Wij begeleiden de workshops en gaan aan de slag gaan met de resultaten. In de vorm van een communicatie- of marketingplan, een nieuwe huisstijl, een online-strategie of een schrijfwijzer. Samen komen we tot een verrassend en uniek plan en advies.

Wij creëren

»  Positionering en branding

»  Communicatieplanning

»  Online marketingplannen

»  Huisstijlen

»  Bestuurs- en managementadvies

»  Mediastrategie

»  Logo’s

»  Corporate identity

“We gaan graag met jouw team aan de slag om een plan te maken dat écht bij jouw organisatie past. Een kort en bondig strategisch plan, no-nonsense en praktisch toepasbaar!”

Zij gingen je voor

Logo Spoorzone Gouda
Logo 't Suyt
Logo 't Suyt
Logo Gemeente Gouda
Logo 't Suyt
Logo 't Suyt
Logo Gemeente Gouda
Logo 't Suyt
Logo Gemeente Gouda
Logo 't Suyt
Portret van Manon
Rob

Koffie drinken?

Kom gerust eens langs en dan kijken we meteen wat we voor jou kunnen doen.