Website & Socials

Bijna elk bedrijf of organisatie heeft een eigen website. En is te vinden op Social Media. Maar dat is geen garantie voor succes! Wij helpen je graag om modern én doelgericht jouw online media in te zetten!    

Websites

Als je even niet alert bent, kan jouw website zomaar verouderde content bevatten of ingewikkeld zijn in het gebruik. Dat gebeurt vaak als ze gemaakt zijn met systemen die moeilijk te beheren zijn. Zonde! Een website is meestal het eerste contactmoment met toekomstige klanten. En dan moet informatie kloppen en de website soepel werken. Wij bouwen moderne websites met een logische structuur en een modern grafisch ontwerp. Dat doen we voor kleine, onepage websites tot grote met omvangrijke webstructuren en diverse interactiemogelijkheden. Wij maken de content en regelen de domeinnaam, hosting en contentmanagement. Content maken we SEO-proof, zodat jij gevonden kunt worden op Google. En we maken websites digitaal toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een visuele beperking.

Socials

Iedereen ‘zit’ op sociale media. Maar wil je het inzetten voor zakelijke doeleinden, dan moet je er ook op een professionele manier mee om gaan. Social Media laten wij bij voorkeur in samenhang met websites functioneren. Met links tussen het social kanaal en de landingspagina’s én in dezelfde stijl en uitstraling. Wij helpen met het regelmatig plaatsen van professionele content.

En zetten in op Social en Google advertising. Daarvoor maken we de advertenties, houden de statistieken bij en draaien aan de knoppen wanneer nodig. Zo haal jij het meeste uit je advertentiebudget!

Wij creëren

»  Contentmanagement website

»  Contentbeheer sociale media

»  Websites ontwikkelen

»  SEA (zoekmachine adverteren)

»  Social advertising

»  E-mail marketing

»  Sociale media campagnes

»  Google ads

»  Google display

»  Leads generatie

»  Videomarketing

»  Digitale toegankelijkheid web

»  Online marketingplannen

»  SEO optimalisatie

»  Webteksten

“In deze moderne twenties kun je simpelweg niet zonder een goede website en socials die opvallen. Door hun uitstraling en boodschap. Laat ons het werk doen! Het is ons vak!”

Zij gingen je voor

Gemeente Gouda Zuidelijk stationsgebied
Website & social media

Brasserie en Wijnbar Genieten
Website & social media

’t Suyt
Website & social media

Duurzaam Zuidplas
Website, social media advertising

E.P.S. by Boonstoppel
Website & social media

Website OPW

OPW
Website & social media

Wayland Real Estate
Website

’t Lage
Website

Website OPW

Praktijk Joosten
social media

 E.B.S. by Boonstoppel
Website & social media

TC_Portret_Sanne_Plus

Koffie drinken?

Kom gerust eens langs en dan kijken we meteen wat we voor jou kunnen doen.