FILM & FOTOGRAFIE

Een goed beeld trekt de aandacht en maakt in één oogopslag duidelijk wat je wil zeggen. Daarom zijn foto’s en films zo belangrijk in onze dienstverlening.

Persoonlijke foto’s met identiteit! 

Foto’s in magazines, advertenties, op websites of socials zijn blikvangers. Ze zeggen wat over je bedrijf of organisatie. En kunnen bepalen of mensen met jouw bedrijf in zee willen gaan of niet. Daarom adviseren we altijd om (zoveel mogelijk) stockfoto’s te vermijden en om te investeren in persoonlijke fotografie. Waarmee je identiteit overbrengt. Wij verzorgen fotoreportages op locatie of bij jouw bedrijf. Voor bijvoorbeeld portretfoto’s van alle collega’s of restaurantfoto’s van gerechten waar je direct trek van krijgt.

Video’s voor jouw verhaal

Korte filmpjes voor websites en social media zijn populair en bieden ‘makkelijk te consumeren’ content. De combinatie van beeld, geluid en tekst versterkt niet alleen de boodschap, maar geeft ook een kijkje in de keuken van een bedrijf. Ze zijn super-populair, maar moeten wel met zorg gemaakt worden. Want saaie beelden of slechte geluidskwaliteit werken averechts. Wij maken scripts, filmen op locatie, doen de regie, monteren en hebben een trackrecord van tientallen gave producties voor overheid en bedrijven. Wij denken graag met je mee over hoe film voor jouw bedrijf kan worden ingezet.

Wij creëren

»  Fotoreportages

»  Filmscripts

»  Bedrijfsfilms

»  Social media video

»  Animatiefilms

»  Videomarketing

»  Storybording

»  Events vastleggen

“Onze stelregel voor filmpjes is dat ze kort en krachtig moeten zijn. Met wat humor en een duidelijke kernboodschap! De meeste mensen bepalen in de eerste seconden al of ze blijven kijken”

Zij gingen je voor

Bouwacademie Groene Hart

Ressort Wonen

Gemeente Gouda Spoorzone

Brasserie en Wijnbar Genieten

HEFRA

Gemeente Gouda Zuidelijk stationsgebied

Ecobat

Portret van Manon
Portret van Hannah

Koffie drinken?

Kom gerust eens langs en dan kijken we meteen wat we voor jou kunnen doen.