Manon

Communicatie

adviseur

&

Operationeel

manager

manon@tekstueel-
communicatie.nl

0182 – 63 61 13

TekstUeel is voor mij…

Creativiteit, gezelligheid en een leerplek. Ik ben hier als broekie in 2017 begonnen en heb sinds die tijd ontzettend veel geleerd en gegroeid. Ik heb een groot klantenbestand, dat ook nog eens ontzettend gevarieerd is. Daardoor kan ik elke dag mijn creativiteit kwijt! En daardoor blijf je bij ons ontwikkelen, ontdekken en inspireren. En daarnaast is het ook een plek waar je je echt thuis kan voelen. Oh en laat ik vooral mijn leuke collega’s niet vergeten.

Je kunt mij bellen voor…

Eigenlijk alles! Van websites ontwikkelen, vlogs regisseren of filmen, een workshop, communicatie- en marketingadvies, verenigingsactiviteiten, vormgeving of even meedenken: niks is te gek. Maar mijn passie ligt wel echt bij evenementen organiseren, daar krijg ik energie van. Het liefst combineer ik dat wel met nog een andere vraag, want hé we staan open voor alles en doen ook het liefst alles.

MIJN SUPERPOWER…

Dat wanneer jij mijn klant ben, ik je door en door ken. Aan één mailtje, berichtje of belletje heb ik meestal genoeg. Ik kruip in de huid van de opdrachtgever, denk mee, kom daarbij met oplossingen én met unieke uitingen. Daardoor kan ik met trots terugkijken naar mijn gemaakte producten en geleverde diensten. Dus let’s go, laten we elkaar leren kennen!

Ik krijg de kriebels van…

Dure huurprijzen en hypotheken: zo verhuizen we natuurlijk nooit. En ook wel van berekeningen: alles wordt zeker drie keer nagerekend voor iets weggaat. Ik heb niet voor niks wiskunde op de middelbare laten vallen… En mijn nekharen gaan echt overeind staan wanneer je met je nagels langs een krijtbord gaat…

Je kan mij wakker maken voor…

Groot pannenkoeken fan hier!

En in mijn vrije tijd…

Ik vind het heerlijk om op het volleybalveld helemaal los te gaan. Al worden we op de club het ‘bierteam’ genoemd, fanatiek zijn we wel! Daarnaast kan ik genieten van een heerlijk etentje met vrienden of familie; vooral als ik zelf niet hoef te koken. Verder zijn avondjes op de bank met Netflix ook een van mijn favoriete bezigheden.

Koffie drinken?

Kom gerust eens langs en dan kijken we meteen
wat we voor jou kunnen doen!