IVAR

TekstUeel is voor mij…

Een leerzame en inspirerende plek voor iedereen die binnen stapt. Het niveau van de medewerkers van TekstUeel is bijzonder hoog, en ze zijn behulpzaam en heel creatief. Het bleek voor mij al snel dat TekstUeel niet voor niets zo’n gevestigde naam in de regio is geworden 😉

Je kunt mij bellen voor…

Het schrijven, redigeren of structureren van een tekst. Ik vind het heerlijk om met taal bezig te zijn en boodschappen in een pakkende tekst uit te drukken.

Mijn superpower…

Mijn foto staat naast het woord ‘enthousiasme’ in het woordenboek. Daarnaast zou ik mezelf beschrijven als maatschappelijk bewust, eerlijk en oprecht.

Ik krijg de kriebels van…

Onrecht en overmacht. Zeker de combinatie van beide. Ik wil kunnen aanpakken! En verder krijg je paprika’s er bij mij niet in 🙂

Je kan mij wakker maken voor…

Als je goede nieuwe muziek hebt, mag je dat gelijk sturen, al is het 3 uur ’s nachts. Verder natuurlijk voor lekker eten, maar voornamelijk de Aziatische keuken! Sushi, Chinees fonduen, Koreaanse BBQ… heerlijk!

En in mijn vrije tijd…

Series kijken, muziek luisteren (en soms ook zingen), radioshows maken op RTW FM, gamen en tijd spenderen met vrienden en met mijn lieve vriendin.

Koffie drinken?

Kom gerust eens langs en dan kijken we meteen
wat we voor jou kunnen doen!