Website en SEO: wij maken jouw website (vindbaar)!

Een goede en professionele website: als bedrijf kun je niet meer zonder. Je informeert potentiële relaties en genereert er leads mee. Jouw website is voor een bezoeker in veel gevallen de eerste kennismaking met jouw bedrijf. En je weet: ‘You never get a second chance to make a first impression.’ Dat geldt ook online. TekstUeel – communicatie heeft inmiddels een mooi trackrecord opgebouwd. Wij maken websites die passen bij jouw bedrijfsuitstraling, die inhoudelijk kloppen én waar jij jouw bedrijf volledig in herkent. Wij helpen je graag!

Jouw website moet natuurlijk ook goed gevonden worden door bezoekers. Het liefst moet deze zo hoog mogelijk op de ranglijst van Google staan. Dat doen we met SEO. Dat staat voor een aantal technische zaken die wij graag voor je inregelen. Daarom starten we bij een bestaande website eerst met een analyse om te zien waar de verbeterpunten liggen. In de praktijk volgt hierop altijd een zoekwoordenonderzoek. De uitkomst van de analyse en het zoekwoordenonderzoek is de start van de optimalisatie!

Een ander belangrijk onderdeel van SEO is content! Google kijkt naar de relevantie van de informatie die op de website staat, maar ook naar de actualiteit. Websites die veel vernieuwen scoren beter in Google dan statische websites. Wij zorgen voor die relevantie met een doordachte aanpak van contentmanagement.

Ook interessant?